Planning

Een altijd actueel rooster.

Roosters mailen? Verleden tijd!

Je bedrijf groeit en daarmee ook de complexiteit van de planning. Iedere week opnieuw roosters rondmailen en maar hopen dat iedereen de juiste versies gebruikt. Wanneer je eindelijk alles rond hebt belt een van je klanten: of je nog een mannetje hebt.....

Sentralise maakt een einde aan overmatig excel-gebruik en rooster mails. Binnen onze applicatie werkt iedereen met een ten alle tijde actueel rooster. De planning wordt efficiënt gecommuniceerd en is flexibel.

Sentralise Backoffice

Gedetailleerde inzet

Koppel beambten middels dienstkoppelingen aan diensten welke voor de klant klaar staan. Van individuele dienst tot een festival van meerdere dagen, met een ongelimiteerde inzet verwerk je iedere aanvraag.

....

Sentralise Backoffice

Dienstbevestiging

We missen allemaal wel eens een berichtje, maar een dienst missen is onoverkomelijk. Wanneer er nieuwe diensten zijn klaargezet of er wijzigingen aan bestaande diensten zijn aangebracht brengt men personeel op de hoogte middels een bevestigingsverzoek. Personeel bekijkt de nieuwe/gewijzigde diensten vanuit hun eigen account en kunnen deze bij overeenstemming zelf bevestigen.

Door de gehele applicatie zijn bevestigingsstatussen inzichtelijk gemaakt middels intuïtieve icoontjes in de planning.

Planning status indicatoren